ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GÖRSEL MAĞAZACILIK VE VİTRİN TASARIMI EĞİTİMİ

:
:
:
:
:
:

            Odamız ve Osmangazi Üniversitesi işbirliğinde 2 hafta sürecek Görsel Mağazacılık ve Vitrin Tasarımı Eğitimi alanında uzman Üniversite hocalarımız tarafından verilecek olup, Eğitim Odamız hizmet binasında gerçekleştirilecektir.   

 

Eğitim konu başlıkları şu şekildedir;

 

  1. Görsel Mağazacılık Nedir?

Görsel Mağazacılığa ilişkin temel bilgilerin edinilmesi amaçlanmaktadır. Bu amaca yönelik olarak, Görsel Mağazacılık nedir? Görsel Mağazacılığın anlamı ve önemi nedir? Görsel Düzenleme Nedir? İyi bir Görsel Sunumun özellikleri nelerdir? gibi soruların güncel örnekler ile cevaplanmasına yönelik tartışma ortamı yaratılacaktır.

 

  1. Görsel Düzenlemede Renk

Mağaza İç ve Dış sunum esaslarında temel tasarım eleman ve ilkelerinin aktif olarak kullanılabilmesine yönelik bilgi kazandırılması amaçlanmaktadır.Bu amaçla, tasarım elemanlarından renk ile ilgili temel bilgiler örneklerle açıklanacaktır.

 

  1. Vitrin Düzenleme

Mağaza İç ve Dış sunum esaslarında temel tasarım eleman ve ilkelerinin aktif olarak kullanılabilmesine yönelik bilgi kazandırılması amaçlanmaktadır. Bu amaçla, öncelikle tasarım ilkelerinden vurgu, denge, ritm-hareket, zıtlık, simetri ile ilgili temel bilgiler verilecek, daha sonra bu ilkeler ile renk, grafik ve fotoğraf, ışıklandırma, gibi unsurların vitrin düzenlemede birlikte kullanımları örnekler yoluyla açıklanacaktır.

 

  1. Vitrin Düzenleme Uygulamaları

Katılımcıların görsel düzenleme deneyimi edinmesi amacıyla, görüntü işleme programı ‘Adobe Photoshop’ ile ilgili teknik bilgilerin kazandırılması ve ilgili uygulamaların gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu amaca yönelik olarak, Adobe Photoshop programı kullanılarak, katılımların belirleyeceği temalar ile vitrin tasarımı uygulamaları gerçekleştirilecektir.

 

 

Not : Eğitim Cumartesi ve Pazar günleri (14-15-21-22 Mart) Haftada 6 saat olmak üzere 2 haftalık eğitim programı ile toplamda 12 saat olarak düzenlenecektir. Kurs akabinde Osmangazi Üniversitesi ile Eskişehir Ticaret Odası tarafından düzenlenen katılım sertifikası verilecektir .               

 

Eğitim katılım payı ETO üyeleri için 140 TL olup, üye olmayan katılımcılar için 350 TL’dir. Katılım payı Odamız veznesine elden yatırılabilecek veya aşağıda belirtilen hesap numarasına havale/eft ile gönderilebilecektir. Eğitim katkı payı yatırılırken firma ünvanı, eğitime katılacak kişinin adı ve eğitimin isminin mutlaka belirtilmesi gerekmektedir.

 

   Eğitime ait katılımcı sayısı sınırlandırılmış olup, kayıt yaptıran ilk 30 kişi eğitime katılabileceklerdir.

 

   Başvuru süreci 13 Mart 2020 Cuma günü saat 12.00’da sona erecektir.

 

            Katılım Payının Yatırılacağı Hesap Bilgileri

            Halk Bankası Sanayi Sitesi Şubesi

            Hesap Adı: Eskişehir Ticaret Odası
            Hesap Numarası: 16000030
            IBAN: TR66 0001 2009 3510 0016 0000 30

 

            Ayrıntılı Bilgi İçin;

           Hatice ŞAHİN / Tel: 222 26 26 / 228

           Mail: etoakademi@etonet.org.tr


Kişisel verileriniz, Katılımcı Başvuru kapsamında işlenmektedir. “Başvuru Yap” butonuna basarak Çerez Politikası’nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri