AB DİL FORUMU BAŞVURULARI BAŞLADI!

5.09.2016


Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından Türkiye’nin 20 ilindefaaliyet gösteren AB Bilgi Merkezleri koordinasyonunda 12-14 Ekim 2016 tarihleri arasında İzmir’de Avrupa Birliği DilForumu düzenlenecektir. AB Bilgi Merkezleri’nin faaliyet gösterdiği 20 ildebulunan üniversitelerde okuyan öğrencilerin başvurularının değerlendirilmesindeeğitim ve bilgi düzeyinin yanı sıra; dil ve dil çalışmalarına yönelik ilgilerigöz önünde bulundurulacaktır.

 

AB destekli “AB Bilgi Merkezleri Ağı’nın Desteklenmesi Projesi’ kapsamında gerçekleştirilecek olan üç günlük programda dil temalı kaynaştırıcı etkinlikler ve akademik tartışmaların yer alacağı oturumların yanı sıra TV programcısı Mesut Yar’ın moderatörlüğünde bir de forum gerçekleştirilecektir. Dil çalışmalarına ve dil konusuna kendi farklı bakış açılarından yaklaşacak olan renkli katılımcılarla geçecek bu organizasyonun tüm masrafları “AB Bilgi Merkezleri Ağı’nın Desteklenmesi Projesi”nden karşılanacaktır.

 

Avrupa Birliği Dil Forumu’na katılabilmek için 21 Eylül 2016 tarihine kadar CV ile birlikte ekteki başvuru formunu doldurularak Eskişehir AB Bilgi Merkezi koordinatörü gokhancobansoy@etonet.org.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

 

Başvuru formu için lütfen tıklayınız.

 

*Daha önce forumlardan birine katılım sağlayan öğrencilerin başvuruları dikkate alınmayacaktır.

 

 

Tüm sorularınız için:

 

Tel:0222 222 26 26 (220 , 234)

Fax:0222 230 72 33

Email:gokhancobansoy@etonet.org.tr , mertsolak@etonet.org.tr

Adres:Eskişehir Ticaret Odası- İstiklal Mah. İki Eylül Cad. No: 28/7

Odunpazarı/Eskişehir

 





AB Bilgi Merkezi ©2011